Utilizarea de căști poate afecta auzul?

căşti
Acesta este un subiect foarte controversat, căşti dacă vorbești cu oamenii mai în vârstă de apoi, primul lucru pe care îl spun este că nu trebuie să utilizați căști și în acest caz trebuie să fie de a reglementa volumul foarte redus. Să vedem dacă se utilizează căști poate afecta auzul.Experții susțin că astăzi adolescenți suferă de o scădere în capacitatea de audiere a 30% în comparație cu anii 1980-1990. Accentul este pus pe utilizarea căștilor pentru o perioadă prelungită poate afecta auzul, ceea ce duce la probleme de limbă și vocalizare.Potrivit Dr. Foy, un medic pediatru din California, pierderea auzului poate avea loc numai după utilizarea timp de o oră și un sfert la un MP3 player, un dispozitiv care astăzi joacă sunete de până la 120 de decibeli, sau ceea ce este același ca sunetul care se aude la un concert rock.

Există căști care nu doare

Este mai bine să nu creșteți volumul pentru a asculta prin căști mai mult de 60% și nu să-l utilizați pentru mai mult de o oră pe zi.Simptomele de urechi afectate de utilizarea de căști.Deși este treptată, este necesar să se efectueze un test de auz să știu ce grad de pierdere a căşti auzului este prezentat.

Semnele de o ureche afectate sunt:
• Auzi de apel, șuierat, fluierat sau un fel de zgomot în ureche
• Lipsa de înțelegere atunci când se vorbește căşti într-o cameră zgomotoasă
• Senzație că urechea este conectat la și de a asculta sunetele foarte ușoară
• Pentru a crește volumul pentru a asculta la televizor sau la radio, în comparație cu trecutul
Fără îndoială, bietul nostru urechi suferi consecințele. De aceea, pentru tine de a avea grijă de auz, urmați aceste sfaturi.
• Nu asculta muzica cu căști pentru mai mult de o oră pe zi. Asigurați-vă că volumul nu trebuie să depășească 60% din maxim. Dacă, de exemplu, ești de editare video cu sunet și trebuie să utilizați căști, asigurați-vă că pentru a asculta cu volumul la aceste niveluri (sub 60%).
• Nu asculta muzica cu căști în medii zgomotoase, cum ar fi, de exemplu, atunci când călătoresc într-un autobuz sau pe stradă. Zgomotul din mediul inconștient te face să rândul său, până muzica de volum pentru a auzi mai bine, și fără sens, uneori ajungem asculta la întregul volum.

Dupa sesiuni lungi de ascultare a muzicii, scoateți căștile pentru a se odihni. În acest fel veți evita „oboseala de a asculta”.Nu asculta muzica cu căști în timp ce-și exercite. Atunci când facem mișcare, sângele este deviat de la urechi la nivelul membrelor, ceea ce le face mai vulnerabile la zgomote puternice.Este întotdeauna mai bine pentru a preveni deoarece pierderea auzului are nici un leac, este posibil doar cu utilizarea de proteze auditive sau implanturile auditive. Specialistii recomanda pentru a utiliza mare căști care au tampoane ureche că restul pe la căşti ureche în loc de cele care sunt introduse în interiorul.