Este Samsung Galaxy Nota 9 de FAPT Galaxia X? Destul De Posibil…

Samsung Galaxy X va revoluționa piața de smartphone-uri – ceea ce nu-l au in magazin?

2018 este anul în care vom vedea primele pliabil telefon de la Samsung… dar nu va fi Galaxy X; nu, se pare că onoarea de a fi primul telefon pliabil va merge la Galaxy Nota 9.

Aceasta este ceea ce Engadget a raportat:

Acum gigantul tech-coreean spune aproape mitic dispozitiv ar putea lansa anul viitor sub Nota Galaxy de brand. Accent pe „a putea”, deși, ca Samsung președintele Koh Dong-jin a fost sigur de a menționa obstacole care stau în calea. Vorbind la o conferință de presă, anunțând Galaxy Note 8, el a spus de smartphone pliabil, „pot să spun scopul nostru actual este de anul viitor. Când putem depăși unele probleme sigur, vom lansa produsul.”

Și, de asemenea, jazzes destul de bine cu rapoartele anterioare, care a sugerat Samsung a fost fericit pentru a ușura de gaz un pic și să dezvolte tehnologia, ca sa fără margini telefoanele s-au descurcat destul de bine vânzările.

„Pentru că bezel-free ecran vinde în prezent ei bine, încă mai au suficient timp pentru a dezvolta pliabil de afișare. Tehnologia este de așteptat să fie mature prin 2019”, a spus el.

Într-o conversație directă cu Coreea Herald corespondenți, de asemenea, el a adăugat că Samsung trebuie încă să lămurim câteva probleme tehnice cu pliabil tehnologia OLED înainte de o masă eliberare de consum poate fi realizat. Samsung Afișa, de asemenea, a sugerat că un singur pliu dispozitive vor fi lansate probabil inițial, dar am vrea să vedem mai multe ori dispozitive în viitor.

De asemenea, în participarea la eveniment a fost BUNĂ de Investiții și valori Mobiliare analist, Chung Won-seok, care a comentat pe Samsung flexibil OLED planuri, cu o vedere care a sprijinit-o pe Kim Tae-woong afirmațiile lui.

„Samsung Display este de așteptat pentru a comercializa pliabil telefoane în 2019, deoarece compania nu are nevoie să-și vândă hardware nou, pentru că este deja te bucuri de 20% din profitul operațional cu bezel-free ecran,” a spus el. „Atunci când cererea pentru bezel-free telefoane incetineste, Samsung va dezvălui pliabil afișa ca următoarea carte.”

Cuvântul zvonuri că Samsung este de a investi masiv dolari de 8,9 miliarde de euro în extinderea OLED de producție de afaceri în acest an, și nu trebuie să fii un geniu să îți dai seama că o bucată decent de care, probabil, va merge într-flexibil OLED. Samsung, desigur, așa cum a fost pentru mai mulți ani acum, cu degetul său în flexibil OLED plăcintă, este în curs de gândire înainte aici; flexibil OLED este viitorul mobil, pentru că este singura modalitate de a elibera smartphone si tableta de la actuala lor restrictive factori de formă.

Analiștii cred, de asemenea, investiții pot fi destinate pentru a susține firma de producție în așteptarea Apple trecerea la OLED pentru iPhone 8 și dincolo; o tranziție care va avea loc mai târziu în acest an. Apple este considerat a fi asigurat de aprovizionare de la un număr de surse din industrie, dar Samsung este cu siguranță printre ei ca principal producător de OLED pe piata.

În timp ce în 2017 doar unul dintre cele trei modele de iPhone vor pack OLED (și va fi flexibil OLED fix sub geam curbat), surse din interior și analiști raport că planurile Apple pentru toate modelele de iPhone în 2018 să dispun de tehnologie de ecran. Cu alte cuvinte, Samsung este pe un termen de la rampa de producție la aceste niveluri, potențial poziționându-se ca principal furnizor pentru Apple, precum și au nevoie de suplimentare de producție pentru propriile proiecte în același timp.

„Apple și Samsung se presupune că au semnat două contracte în ceea ce privește vânzarea de ecrane OLED pentru iPhone producător,” rapoarte de PhoneArena, „Cele două contracte sunt spuse pentru a acoperi 160 de milioane de unități. Pentru 60 de milioane de panouri OLED, Apple a plătit Samsung 4,3 miliarde$, ceea ce explică de ce acest lucru este un merite cheltuiala pentru gigantul tech Sud-coreean.

„Dual-Screen” Prototip In Teste Ar Putea Fi Galaxy X

Coreeană sursa ETNews (prin intermediul Investitorului) a publicat un raport care susține că un „dual-screen” prototip de dispozitiv smartphone este pe cale să înceapă testarea în cadrul Samsung R&D laboratoare. Potrivit anonim surse din interior care a dat informații, telefonul în cauză este Samsung Galaxy X, s-A susținut că dispozitivul are două flexibil OLED panouri conectate printr-o balama, care poate deschide la 180 de grade.

„Samsung pare a fi testat apele cu dual-screen dispozitiv pentru a aduna idei despre viitoarele sale pliabil telefon”, a declarat o sursă.

Un per mai devreme zvonuri, surse, de asemenea, reiterăm că Samsung își propune să producă pentru o perioadă limitată de Samsung Galaxy X telefoane în a doua jumătate a anului 2017, se adaugă faptul că Samsung a plasat deja comenzi pentru piese care va produce 2.000-3.000 de unități. Cum Samsung intenționează să testeze piata cu aceste modele, rămâne de văzut.

Citește mai departe după pauză pentru toate cele mai recente zvonuri din jurul misterios Samsung Galaxy X…